top of page

Biologische behandeling, en tevens bestrijding van de Buxusmot

Bijgewerkt op: 30 apr. 2020

Voor het bestrijden van de Buxus mot bij onze klanten, gebruiken we een nieuwe generatie van sproeimiddelen. Het betreft een 100% biologisch product, dat bestaat uit bacteriën en blad opneembare voedingstoffen op basis van aminozuren en noodzakelijke spoorelementen.


Onze jaarlijkse behandeling zorgt voor talloze voordelen voor de planten.

Doordat we werken met biostimulanten worden de voedingstoffen zeer effectief opgenomen. Dit zorgt voor een verhoging van de weerstand tegen zowel ziekten en insecten, alsook (zeer belangrijk) tegen extreme weersomstandigheden. Het verbetert niet alleen de kwaliteit van de plant, het bevordert tevens de wortelgroei.


Is de buxus toch aangetast door de rups van de buxusmot, dan zorgen de bacteriën op de bladeren ervoor dat de rups sterft. Deze bacteriën zijn biologisch, dus niet schadelijk voor de fauna en flora.


Ben je het moe van je buxussen te behandelen tegen talloze schimmels of het bestrijden van de buxusmot? Hebben uw groenblijvende planten een vitaminekuur nodig ? Neem gerust contact op met ons, voor een vrijblijvende offerte voor een behandeling van uw planten.


#Buxus

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page