Onze diensten

Ontdek hieronder onze uitgebreide reeks diensten, variërend van tuinaanleg tot onderhoud en verkoop van planten. Laat ons u begeleiden op een reis naar een weelderige, sfeervolle buitenruimte.

Groenaanleg

Deskundig plannen en creëren van groene buitenruimtes, zoals tuinen, parken en landschappen. Door middel van doordacht ontwerp en zorgvuldige beplanting streven we ernaar om schoonheid te combineren met functionaliteit, met als resultaat aantrekkelijke en gezonde groene omgevingen.

Tuinaanleg

Vormgeven en inrichten van individuele tuinen. Van het kiezen van geschikte planten en bestrating tot het creëren van harmonieuze layouts, we richten ons op het transformeren van een buitenruimte in een persoonlijk en functioneel groen toevluchtsoord.

Tuinonderhoud – Privaat

Wij bieden de zorgeloze oplossing voor het behoud van een weelderige en verzorgde buitenruimte. Onze deskundige hoveniers staan in voor alle aspecten van tuinonderhoud, van het snoeien van bloemen en struiken tot het maaien van gazons en het bestrijden van onkruid. Met aandacht voor detail en passie voor groen zorgen wij ervoor dat uw tuin altijd in topconditie is, zodat u kunt genieten van een prachtige en ontspannende buitenomgeving zonder de last van het onderhoud. Laat ons uw tuin tot bloei brengen, terwijl u zich concentreert om het genieten van uw tuin.

Tuinonderhoud – Bedrijven

We bieden een professionele oplossing om de buitenomgeving van uw bedrijf representatief en uitnodigend te houden. Onze toegewijde team van hoveniers zorgt voor een regelmatig onderhoudsschema dat alles omvat, van het trimmen van hagen tot het behouden van perfect gemaaide gazons. Wij begrijpen dat de uitstraling van uw bedrijf een directe weerspiegeling is van uw professionaliteit, en daarom streven wij ernaar om een groene omgeving te creëren die indruk maakt op zowel medewerkers als klanten. Laat ons uw buitenruimte beheren, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw bedrijf.

Snoeien en vellen van bomen

Wij bieden een doelgerichte aanpak voor het beheren en vormgeven van boomstructuren. Met aandacht voor zowel de gezondheid van de boom als de veiligheid van de omgeving, snoeien we op strategische wijze om de groei te bevorderen, dode takken te verwijderen en de esthetiek te verbeteren. In gevallen waar het noodzakelijk is, beheersen we het vellen van bomen met precisie en zorg, rekening houdend met omringende structuren. Ons ervaren team zorgt voor een evenwichtige aanpak, waarbij de natuurlijke pracht van bomen behouden blijft terwijl eventuele risico’s worden geminimaliseerd. Laat ons uw bomen verzorgen en vormgeven voor een veilige, gezonde en fraaie buitenomgeving.

Verkoop van planten

Met Nivada Plants bieden wij een uitgebreide selectie van gezonde en hoogwaardige planten, perfect voor elk tuin- of landschapsproject. Van vaste planten, bomen, haagplanten, tot fruitbomen,… ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan diverse smaken en behoeften te voldoen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de ideale planten voor uw specifieke omgeving en helpen u graag bij het creëren van een groene oase waar u van kunt genieten.